μαρια χαλκιά maria chalkia karpathos athens digital routes kolonaki business woman

H STAR συμβουλή μας για το 2024

H συμβουλή που θα σου δώσουμε σαν επιχείρηση Digital Marketing για το 2024 έχει να κάνει με την ανάπτυξη στρατηγικής. 

Συγκεκριμένα με την μέθοδο STAR 

Το ακρωνύμιο STAR χρησιμοποιείται περισσότερο για σωστή δόμηση απαντήσεων υποψηφίων για εύρεση εργασίας. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και σαν μέθοδος ανάπτυξης στρατηγικής στο Marketing και φυσικά στο Digital Marketing. 

Πάμε αμέσως να δούμε πως. 

(S) ituation 

(T) ask

(A) ction

(R) results

Eίδαμε λοιπόν τι σημαίνει το ακρωνύμιο. Πάμε να το εξηγήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα! 

Situation = Υπάρχει μία δεδομένη κατάσταση στην επιχείρηση σου και ένα θέμα προβολή. που θέλεις να αναπτύξεις. Πχ. Μεγαλύτερη αναγωνρισιμότητα του Brand σου, περισσότερες πωλήσεις, λανσάρισμα νέου προϊόντος κοκ. 

Task = Εδώ είναι το σημείο που καταγράφεις όλα όσα πρέπει να γίνουν για να επιτύχεις τον στόχο που έχεις βάλει στο Situation. Εδώ επίσης είναι το σημείο που θα αποφασίσεις εάν θα συμβουλευτείς κάποιον ειδικό σε θέματα Digital Marketing, αν θα τα δώσεις outsourcing ή εάν θα εκπαιδευτείς ώστε να μην σπαταλήσεις άδικα τα χρήματα και την ενέργεια σου. 

Action = To σημαντικό σημείο που αναλαμβάνεις να κάνεις πράξη όλα όσα έχεις βάλει στόχο στα δύο προηγούμενα στάδια. Να θυμάσαι ότι η αρχή είναι το 50% όλων των υπόλοιπων ενεργειών σου. Είναι απαραίτητο να κάνεις την εκκίνηση!

Result = Φτάνοντας στην τελική ευθεία είναι σημαντική η μέτρηση των ενεργειών σου. Στο Digital Marketing όλα είναι μετρήσιμα. Και να θυμάσαι ότι ό,τι δεν μπορείς να μετρήσεις δεν μπορείς να το πετύχεις!

Καλή επιτυχία και με STAR 2024!

Να θυμάσαι πάντα ότι με χαρά θα ακούσουμε το δικό σου project πατώντας εδώ. 

μαρια χαλκιά maria chalkia karpathos athens digital routes kolonaki business woman

Comments are closed.