Digital Routes Workshop και σεμινάρια στο σύνταγμα maria chalkia Μαρία Χαλκιά

Νέα Εποχή Σεμιναρίων Digital Marketing & Finance από την Digital Routes

Μετά από την επιτυχημένη σειρά σεμιναρίων & ΅Workshops που διοργάνωσε η Digital Routes τα προηγούμενα χρόνια. Aυτήν την φορά ερχόμαστε στο Σύνταγμα, με νέα, πρωτότυπη θεματολογία και τρόπους μετάδοσης των γνώσεων.

Απευθύνονται στους Ενήλικες Επιχειρηματίες, ή φιλόδοξα άτομα, που:

  • θέλουν να λύσουν ουσιαστικά ζητήματα πάνω στο Digital Marketing.
  • Θέλουν να μάθουν μυστικά και κόλπα πάνω στο Digital Marketing που κανείς άλλος δεν θα τους πει
  • Θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις παγκοσμίως και την πραγματική αλήθεια που βλέπουμε στην Ελληνική πραγματικότητα.
  • Να εξοικιωθούν με την τεχνιτή νοημοσύνη και τα εργαλεία της.
  • Να μάθουν τρόπους που μπορούν να βρουν χρήματα όταν θεωρούν ότι τα έσοδα τους δεν είναι αρκετά για να αποταμιεύουν
  • Να μάθουν και να ξεχωρίζουν τις υποχρεώσεις από τις επενδύσεις και πως αυτές συνδέονται με τον πληθωρισμό.
  • Να κινητοποιηθούν και να πάρουν δύναμη, γνώση, εμπειρία, θάρρος μαθαίνοντας από τα πολλά λάθη τα δικά μας και των άλλων.
  • και όλα αυτά με πρακτικά παραδείγματα από την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία 12+ ετών.

Τα σεμινάρια είναι:

1. Group σεμινάρια max 8 ατόμων, δια ζώσης για επιχειρηματίες ή στελέχη με συγκεκριμένη θεματολογία, που θα αφορά το Digital Marketing, που θα ανακοινώνεται στα social μας και εδώ.

2. Group σεμινάρια για ιδιώτες και επιχειρηματίες max 8 άτομα δια ζώσης με θέματα finance και ανάπτυξη επιχείρησης.

3. Group σεμινάρια 4-5 ετησίως με θέμα το Digital Marketing με χαμηλό κόστος αποκλειστικά για επιχειρηματίες.

4. Ατομικά workshops για τις ατομικές ανάγκες εκπαίδευσης σας

Σημειώστε ότι σε όλα τα σεμινάρια μας:

* Μπορειτε να φέρετε και το δικό σας λαπτοπ εάν θέλετε όχι όμως απαραίτητο.

Σας παρέχονται:

1.Folder σεμιναρίου 

2.Στύλο 

3.Σημειώσεις σε booklet και 

4.Voucher εκπτωτικό για εσάς ή κάποιον γνωστό σας για υπηρεσίες Digital Marketing. 

5. Eλαφρύ σνακ και 

6.Aναψυκτικά ή χυμός.

Λίγα λόγια για την Μαρία Ι. Χαλκιά. 

Η Μαρία Ι. Χαλκιά σπούδασε οικονομικά, υπολογιστές και μελετά αδιάκοπα τον κλάδο της ψυχολογίας, καθώς θεωρεί ότι είναι η βάση όλων των αποφάσεων του ανθρώπου είτε έχουν να κάνουν με κατανάλωση είτε όχι.

Στα 25 χρόνια της επαγγελματικής διαδρομής της, έχει υπάρξει στέλεχος σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα  με ένα ανήσυχο και πολλές φορές αντισυστημικό τρόπο εργασίας, δίνοντας προτεραιότητα στην απόκτηση και κατάκτηση σε βάθος, γνώσεων, επαγγελματικών δεξιοτήτων & soft skills. Επενδύει χρόνο και χρήμα σε  εμπειρίες, σε ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ πειραματίζεται αρκετό καιρό με την τεχνιτή νοημοσύνη. Τα χρήματα τα θεωρεί εργαλείο και μέσο πραγματοποίησης εμπειριών, δρόμο για την ελευθερία και όχι για στάσιμες, μακροχρόνιες αποταμιεύσεις.

Ήρθε αντιμέτωπη πρωτίστως με ῾῾οικογενειακή κρίση῾῾ με την απώλεια του πατέρα της όταν ήταν 13 ετών. Με την χρηματιστηριακή κρίση στην Ελλάδα, το 1999 – 2000 με την Παγκόσμια Οικονομική κρίση το 2008, με την Ελληνική κρίση των μνημονίων και των capital controls.

Το 2017 εν μέσω οικονομικής κρίσης ίδρυσε την επιχείρηση Digital Routes απορρίπτοντας καριέρα στο εξωτερικό. Εδρεύοντας μέσα στο μικρό διαμέρισμα που νοίκιαζε τότε. Η διορατικότητα στην σκέψη της, την έκανε να πιστεύει ότι η τεχνολογία θα είναι το μόνο σίγουρο μέλλον στο οποίο θα οδηγηθεί η Ελληνική και η παγκόσμια πραγματικότητα. Η σκέψη αυτή επιβεβαιώθηκε και η Digital Routes σήμερα εδρεύει στο κεντρικότερο σημείο της Ελλάδας. Το Σύνταγμα! Με ανεξάρτητο γραφείο και συνεργάτες.

Φυσικά αντιμετώπισε και άλλες κρίσεις σαν άτομο και σαν επιχείρηση πια, όπως η υγειονομική κρίση (covid 19) η ενεργειακή κρίση, ο πληθωρισμός και οι πόλεμοι που είναι σε εξέλιξη και έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην Ελλάδα.

Κι όμως η Μαρία βλέπει από την εμπειρία της και διδάσκει ότι η επιτυχία βρίσκεται όχι μόνο στην προσαρμοστικότητα του ατόμου, στην καλή πληροφόρηση για τις τάσεις της αγοράς, αλλά κυρίως στο σημείο λίγο πριν τα παρατήσεις. Εκεί που θεωρείς ότι έχεις κάνει όλες σου τις προσπάθειες, εκεί που τα έχεις δώσει όλα, γιατί σίγουρα υπάρχει κάτι ακόμα που δεν έκανες!

Κλείσε την θέση σου:

Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ ή κάλεσε μας στο: 210 220 9094 ή με email στο info@digitalroutes.gr

Comments are closed.