Στιγμιότυπο 2021-11-20, 9.16.28 μμ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Digital routes.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους θα είναι πιο αποδοτική και ασφαλής η χρήση του ίντερνετ, σε μία γιορτή έκπληξη που διοργανώθηκε από την Digiital routes εταιρία που ανήκει στην συμπατριώτισσα μας Μαρία Ι. Χαλκιά από το Όθος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου του Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, το περασμένο Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11: 30 το πρωί. Παρά την έντονη βροχόπτωση εκείνης της ημέρας, περισσότερα από 70 άτομα έδωσαν έναν ξεχωριστό παλμό στην ομιλία-γιορτή.

Η Μαρία Ι. Χαλκιά είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας από την Google και σύμβουλος Marketing. Στην παρουσίαση της με τίτλο “Internet, ποδήλατο δίχως φρένα” μίλησε για τους κινδύνους που κρύβει η αλόγιστη χρήση του ίντερνετ από τα παιδιά, για τα “διαμαντάκια” του internet, για τους Digital survivors κ.α.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το επίσημο βίντεο της Europol για το Cyberbullying το οποίο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Δόθηκαν συμφωνητικά στα παιδιά για έλεγχο στον χρόνο που θα παραμένουν στο ιντερνετ αλλά και σπάνια ειδική ορολογία που χρησιμοποιούν οι νέοι στον Η/Υ και συλλέχθηκε προσεκτικά από την Μαρία Χαλκιά μετά από μακρόχρονη έρευνα, το οποίο ήταν το πραγματικό δώρο για τους γονείς/κηδεμόνες.

Με το τέλος της εκδήλωσης έγινε ένα μικρό πάρτυ* που κληρώθηκαν 25 δώρα από την Digital routes και δόθηκαν σε κάθε παιδί, απολαύσαμε πίτσα και αναψυκτικά με την υπόσχεση ότι το πραγματικό παιχνίδι θα βρίσκεται εκτός σπιτιού, εκτός οθονών, εκτός κινητών, με τους αληθινούς φίλους.

Ζωγραφίσαμε πολλά χαμόγελα στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους γιατί γνωρίζουν οτι η Digital routes αλλά και η Μαρία Χαλκιά είναι ο σύμμαχος τους, στην διαδρομή της ζωής τους που μόλις ξεκινάει.

Καλές γιορτές, ευτυχισμένο, χαρούμενο και με υγεία το νέο έτος.
Μαρία Ι. Χαλκιά Marketing & On Line Advertising Executive Google Ads Certified Professional Founder of Digital routes

Comments are closed.