Digital routes maria chalkia μαρία χαλκιά γραφείο σύνταγμα και βουκουρεστίου digital marketing agency

Νέα Γραφεία της Digital Routes στο Σύνταγμα (Χρήση ΑΙ)

Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στην Αθήνα στον 4ο όροφο του επιχειρηματικού κέντρου Spaces Solonos, θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για την επόμενη διαδρομή της Digital Routes.

Ένα νέο, μεγαλύτερο και ανεξάρτητο γραφείο στον 4ο όροφο της οδού Σταδίου 5, στο ύψος της Βουκουρεστίου στο Σύνταγμα. Η απόσταση μικρή, όμως η απόφαση μεγάλη!

                              (Δες video ξενάγηση, με χρήση τεχνιτής νοημοσύνης εδώ: Θα σε ξεναγήσει η Αθηνά)

Το γραφείο στήθηκε από την αρχή με νέα επίπλωση και διακόσμηση εμπνευσμένη από το κατάστημα της Google στη Νέα Υόρκη που είχα επισκεφθεί πριν λίγους μήνες. Σε γήινες αποχρώσεις που ευνοούν την ηρεμία, την συγκέντρωση και την παραγωγικότητα.

Ένας φιλόξενος χώρος για κάθε φίλο, πελάτη, συνεργάτη και όποιον ακόμα θέλει να γνωριστούμε. Το γραφείο απέχει μόλις 150m από το μετρό Συντάγματος και συνδέεται με όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Στο άνετο σαλόνι θα συζητήσουμε για ό,τι μας απασχολεί ακούγοντας φυσικά, YouTube. Το σημείο σεμιναρίων θα φιλοξενήσει τόσο τα δωρεάν σεμινάρια μας, όσο και τα εταιρικά ή ατομικά workshops. Στο ίδιο σημείο, θα γίνονται κάθε είδους παρουσιάσεις με προβολές στην μεγάλη οθόνη. 

Έχω φροντίσει για τις πιο άνετες πολυθρόνες και για το ιδιωτικό μου γραφείο. Πολύχρωμες, έντονες και παιχνιδιάρικες. Σίγουρα όμως πολύ πρωτότυπες και άνετες. Γιατί μπορούμε να συνδυάζουμε την εργασία με την διασκέδαση και την χαλάρωση. 

Το πιο σημαντικό που έχω φροντίσει προσωπικά, είναι να υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός από ενδιαφέροντες τίτλους βιβλίων και περιοδικών business, στις δύο βιβλιοθήκες με θέματα που αφορούν: οικονομικά, marketing, βιογραφίες, ψυχολογία, motivation, αυτοβελτίωση και θα είναι διαθέσιμα για όλους κατά την διάρκεια των σεμιναρίων ή άλλων events που θα πραγματοποιηθούν.

Κρύο νερό, καφές, γλυκάκι και επιλεγμένα σνακ δεν λείπουν ποτέ από τις συναντήσεις μας.

Στο σημείο αυτό, να υπογραμμίσω ότι δεν έχουν γίνει ακόμα τα επίσημα εγκαίνια για τα οποία γίνεται προγραμματισμός στα μέσα Σεπτέμβρη με πολλές εκπλήξεις.

Μέχρι τότε, περάστε για ένα “γεια”. Κυρίως όμως… Stay tuned!

Comments are closed.