Στιγμιότυπο 2021-12-05, 8.23.32 μμ

H Digital routes στο “Boost with Facebook” event | Stavros Niarchos Foundation

Η Digital routes με υπερηφάνεια συμμετείχε στο σεμινάριο Boost with Facebook, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα) την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η παρουσίαση διάφορων τρόπων ανάπτυξης της επιχειρηματικής παρουσίας, σύνδεσης με νέους πελάτες και αύξησης των κερδών μέσω νέων πωλήσεων με εργαλείο το Facebook.

Στο event συμμετείχαν εταιρείες και επιχειρηματίες, που με εργαλείο τις ψηφιακές λύσεις του Facebook, είδαν τις επιχειρήσεις τους να απογειώνονται και παρουσίασαν τον τρόπο και τις δυνατότητες που τους προσέφερε το Facebook ώστε να το καταφέρουν.

Η συμμετοχή μας στο σεμινάριο Boost with Facebook μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με επιτυχημένες επιχειρήσεις να μελετήσουμε case studies και τρόπους χρήσης του Facebook, αλλά κυρίως μας βοήθησε στην απόκτηση δεξιοτήτων ώστε να δημιουργήσουμε πιο αποτελεσματικές διαφημίσεις για τους πελάτες μας με στόχο την ανάπτυξή τους και την αύξηση των κερδών τους.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *