Maria Chalkia Digital Routes

Rebranding. H Digital Routes σε νέα διαδρομή

Γράφει η Μαρία Ι. Χαλκιά

Η Digital Routes είναι διαφημιστική εταιρεία που ξεκίνησε το 2017 στον Πειραιά. Βασική αρχή της εταιρείας είναι η παροχή μέγιστης ποιότητας υπηρεσιών Digital Marketing και συμβουλευτικής για κάθε στάδιο διαδικτυακής προβολής των επιχειρήσεων.

Όραμα της είναι όλες οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν και ψηφιακή έδρα, ενώ φιλοδοξία της είναι να κάνει προσιτή,  κατανοητή την τεχνολογία και τις απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης που αυτή προσφέρει το Internet.

Το 2021 η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται στο Κολωνάκι στην καρδιά της Αθήνας, και τον Μάρτιο του 2022 γίνεται το ολικό Rebranding της επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε επανασχεδιασμός της Ιστοσελίδας ώστε να παρέχονται περισσότερες υπηρεσίες και ψηφιακά “εργαλεία” στους πελάτες. Στην συνέχεια επανασχεδιάστηκε το λογότυπο της εταιρείας. Σχεδιάστηκαν και τυπώθηκα νέα διαφημιστικά φυλλάδια  (folder, κάρτες, επιστολόχαρτα & φάκελοι), διαφημιστικά δώρα (στυλό, κορδόνια διαπιστεύσεων), δημιουργία νέων ενημερωτικών βιβλίων,  τόσο σε μορφή  ebook όσο και σε έντυπη μορφή.

Μια ακόμα πτυχή του Rebranding είναι η συγκρότηση ομάδας συνεργατών με στόχο την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Επιπλέον μέσω της ανανέωσης γεννήθηκε μια νέα υπηρεσία που παρέχεται στους πελάτες  το Digital Marketing Consulting που αφορα συμβουλευτική και υποστήριξη για εταιρείες που τρέχουν ήδη καμπάνιες, στόχος της υπηρεσίας είναι η βελτιστοποίηση της απόδοσης των ήδη υπάρχουσων καμπανιών. 

Επίσης δημιουργήθηκε μια αποκλειστική και δωρεάν παροχή για τους πελάτες μας το “Περιοχή Πελατών” μέσω του οποίου, οι πελάτες που έχουν πρόσβαση με μοναδικούς κωδικούς,  μπορούν να αντλήσουν κάθε χρήσιμη πληροφορία τόσο για την επιχείρηση τους όσο και για τους ίδιους.

Τέλος  δημιουργήθηκε το DR Academy στο οποίο κάθε φορέας, (επιχείρηση, ΜΚΟ, Σύλλογος) που έχει συνεργασία με την Digital Routes, μπορεί να αντλήσει χρήσιμο υλικό και τις παρουσιάσεις των εισηγήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα. 

Μαρία Ι. Χαλκιά 
Founder of Digital routes
Google Ads Certified Professional 

Comments are closed.