google store new york maria chalkia digital routes

Google Store N.Y. | Η εμπειρία μας

Καλή Χρονιά & Ευτυχισμένο το 2023

Για το πρώτο άρθρο της χρονιάς επιλέξαμε να σας ενημερώσουμε για το διαφορετικό ταξίδι από όσα έχουμε ζήσει έως τώρα. 

Η Founder της Digital Routes, Μαρία Ι. Χαλκιά, επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη τον  Δεκέμβρη του 2022. Συγκεκριμένα, επέλεξε να ζήσει την εμπειρία που προσφέρει το πιο σύγχρονο και καινοτόμο φυσικό κατάστημα που άνοιξε η Google την περίοδο της καραντίνας (Αύγουστος 2021) στην καρδιά της Nέας Υόρκης. Στo Chelsea, απέναντι από την φημισμένη αγορά Chelsea Market και πολύ κοντά σε ένα κατάστημα της Apple. 

Να σημειώσουμε εδώ, ότι λίγα μέτρα από το Google Store, στην Meatpacking District, ήταν και το γραφείο μας, απ΄ όπου μπορούσαμε να δουλεύουμε με όλες τις ανέσεις που μας προσέφερε. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι πελάτες μας εξυπηρετήθηκαν κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην Αμερική. 

Όπως έχουμε αναφέρει σε σχετικό άρθρο μας στο epixeiro.gr, το Google Store δεν είναι απλά ένα κατάστημα. Είναι εμπειρία! Πρωταρχικός στόχος δεν αποτελεί η πώληση αγαθών αλλά το να ζήσει κανείς στην πράξη, την χρησιμότητα και την ευκολία που προσφέρουν οι “έξυπνες” συσκευές, σε ένα έξυπνο σπίτι, σε μία έξυπνη πόλη, κ.ο.κ. 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι με την είσοδο μας στο συγκεκριμένο κατάστημα, μας οδήγησαν στο… “έξυπνο σαλόνι” όπου απλά, με φωνητικές εντολές η Google μας υπάκουσε και έκανε συγκεκριμένες εντολές που της ζητήσαμε. 

Αναχωρώντας από το Google Store, πέρα από την αξέχαστη εμπειρία, τόσο της περιοχής, που σφίζει από νέα άτομα, όσο και της εξυπηρέτησης των στελεχών, ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ και ορισμένα video.  To αναμνηστικό δώρο μας, είναι μία πάνινη τσάντα με το λογότυπο της Google, ένα κόκκινο σκουφάκι και πολλές αναμνηστικές τσάντες για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε. 

Comments are closed.