e commerc digital routes maria chalkia

Η Digital routes στο e-Commerce & Digital Marketing Expo | Ζάππειο Μέγαρο

Με μεγάλη μας χαρά τα στελέχη της Digital routes, επισκεφτήκαμε την έκθεση e-Commerce & Digital Marketing Expo, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το διήμερο Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Η e-Commerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe (ECDM Expo), όπως μαρτυρά και η ονομασία της, που φέτος άλλαξε προσθέτοντας τον κλάδο του Digital Marketing, είναι μια διοργάνωση με πολλά παράλληλα event. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ εταιρειών που ειδικεύονται στις υπηρεσίες παρουσίας και προβολής στο Internet και επιχειρήσεων που είτε πωλούν ηλεκτρονικά (ηλεκτρονικά καταστήματα) είτε διαφημίζουν τα καταστήματα και τις υπηρεσίες τους online.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 100 εκθέτες οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με σκοπό να έρθουν σε επαφή με δυνητικούς συνεργάτες από όμορες περιοχές επαγγελματικής δραστηριότητας και να αναπτύξουν νέες εταιρικές σχέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα διεξήχθη το κύριο συνέδριο με δεκάδες ομιλητές υψηλού κύρους από το εξωτερικό και την Ελλάδα.

Η επίσκεψή μας στην έκθεση μας έδωσε την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με εκθέτες και επιχειρήσεις του κλάδου, να δικτυωθούμε και να συνάψουμε συνεργασίες καθώς επίσης να γνωρίσουμε πληρέστερα, διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες και να εμβαθύνουμε τις γνώσεις μας σε τομείς σχετικούς με το ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *