Στιγμιότυπο 2021-12-05, 7.54.54 μμ

Η Digital routes συμμετέχει στο Employability Fair | Divani Caravel Hotel

Tην Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση Απασχολησιμότητας (MC – Employability Fair) στο Divani Caravel Hotel. Μια διοργάνωση που έχει αναπτύξει το Mediterranean College, με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του, και να τους προετοιμάσει για την άμεση διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Το MC – Employability Fair έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα κορυφαία Job Fairs στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία 6 χρόνια έχει προσελκύσει περισσότερες από 200 εταιρείες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 9.500 επισκεπτών από όλη τη χώρα και την κατάθεση 5.000 βιογραφικών.

Η Digital routes συμμετέχει ενεργά στο MC-Employability Fair, και αναζητά συνεργάτες με ειδικότητες σχετικές με τον κλάδο του Digital Marketing & Πωλήσεις. Τα στελέχη της Digital routes θα σας υποδεχτούν στο περίπτερό της εταιρείας από τις 10:30π.μ. για να συζητήσετε συνεργασία με την ίδια την εταιρία αλλά και με πελάτες που υποστηρίζει. Ακόμα θα σας δοθούν tips για την επιτυχή επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Comments are closed.