Η Digital routes συμμετέχει στο Employability Fair του Mediterranean College
11 Νοεμβρίου 2019
Στήσιμο Google Ads με Dynamic Keywords
22 Νοεμβρίου 2019

Google My Business ConflictΥπόθεση:


Ανταγωνιστές της wonderland food and play είχαν οικειοποιηθεί το όνομα στο Google My Business. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι χρήστες να οδηγούνται στο fake GMB, να αφήνουν εκεί τις αξιολογήσεις τους, ορισμένες από αυτές ήταν πιθανόν κατευθυνόμενες, κακοπροαίρετες και είχαν ως στόχο τη δυσφήμιση της επιχείρησης την εποχή μάλιστα που μόλις είχε ξεκινήσει τη λειτουργία της έχοντας επενδύσει πολλές χιλιάδες ευρώ. Η επιχείρηση ήταν ένα βήμα πριν από την προσφυγή στη δικαιοσύνη.


Action Plan


H επιχείρηση Wonderland food and play συμβουλεύτηκε την Digital routes. Μετά από διαλογική συζήτηση αναλάβαμε την διευθέτηση του παραπάνω ζητήματος όπως και όλο το κομμάτι της προώθησης της επιχείρησης μέσω των προϊόντων της Google. Μετά από παρέμβαση της Μαρίας Χαλκιά, με συνεχή επικοινωνία με Δουβλίνο και την Google Ευρώπης σε δύο ημέρες το ζήτημα είχε λυθεί. Και είχαμε ξεκινήσει τις διορθωτικές ενέργειες που ήταν απαραίτητες ώστε να είναι ορατό το πραγματικό Google My Business της επιχείρησης με τις κριτικές κτλ.


Αποτέλεσμα


Πλέον οι χρήστες του Internet είχαν μια σελίδα Google My Business της Wonderland food and play.Το γεγονός αυτό αποδείχτηκε σωτήριο για την επιχείρηση καθώς διαφυλάχθηκε:

  • το όνομα
  • η φήμη
  • η πελατεία της
  • διαφυγόντα κέρδη

Με τις ενέργειες και τη συνέπεια της η Digital routes φύλαξε τον παιδότοπο από υψηλά νομικά κόστη και γραφειοκρατικές διαδικασίες με αμφίβολα αποτελέσματα.

Για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω Google My Business ή Google Ads επικοινωνήστε μαζί μας:


Τηλέφωνο: 2155251459
e-mail: info@digitalroutes.gr