Μαρία Ι. Χαλκιά

Η Digital Routes συνεργάζεται με νέους επιστήμονες οι οποίοι έχουν σφαιρική γνώση στο αντικείμενο του Digital Marketing. Αγαπούν την δουλειά τους και εργάζονται υπεύθυνα και δημιουργικά.
Η Μαρία Ι. Χαλκιά είναι η "καρδιά" της Digital Routes. Είναι πιστοποιημένη σύμβουλος Adwords από την Google, ενώ, έχει πιστοποιηθεί και με το Grow Greek Tourism On Line επίσης από την Google σε συνεργασία με το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού και την Ένωση Διαφημιστών Ελλάδος
Η Μαρία, έχει πάθος με τους υπολογιστές και το Marketing. Της αρέσουν επίσης: η γυμναστική, η μουσική και τα ταξίδια Δείτε αναλυτικό Βιογραφικό με ένα κλικ στο LinkedIn.
 
linkedin

Google

Σαν πιστοποιημένοι επαγγελματίες από την Google, μπορούμε να σας δώσουμε συμβουλές χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που μας παρέχει η εταιρία, για τις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες και στόχους.
Google AdWords, Google Analytics & Google Search Console είναι μερικά μόνο εργαλεία που χρησιμοποιούμε.
Μπορούμε να "τοποθετήσουμε" την επιχείρηση σας στους χάρτες της Google με χαμηλό κόστος για τοπική στόχευση και ανάπτυξη του SEO του site σας. Όμως, μπορούμε να στοχεύσουμε και παγκόσμιες αγορές κάνοντας προβλέψεις για κερδοφορία σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις. Ρωτήστε μας

Portofolio

karpathos travels
WONDERLAND-LOGO-1200x1200
creta-gr-digital routes
visit creta
 
 
 

Partners

code plus and digital routes

Proud Supporters

logo-retina

INTERESTED?
PLEASE CONTACT US