Μαρία Ι. Χαλκιά

Η Digital Routes συνεργάζεται με νέους επιστήμονες οι οποίοι έχουν σφαιρική γνώση στο αντικείμενο του Digital Marketing. Αγαπούν την δουλειά τους και εργάζονται υπεύθυνα και δημιουργικά.
Η Μαρία Ι. Χαλκιά είναι η "καρδιά" της Digital Routes. Είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας για τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα της Google. (GoogleAds). Επιπλέον, είναι κάτοχος του πιστοποιητικού Grow Greek Tourism On Line επίσης από την Google σε συνεργασία με το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού και την Ένωση Διαφημιστών Ελλάδος
Η Μαρία, έχει πάθος με τους υπολογιστές και το Digital Marketing. Είναι συγγραφέας δύο λογοτεχνικών βιβλίων. "Παράλληλες Σκέψεις..." (2012) και "Δύο Ψέμματα" (2020). Ενώ πολύ συχνά είναι ομιλήτρια για θέματα που αφορούν το Marketing & το Internet.

Της αρέσουν επίσης: η γυμναστική, η μουσική και τα ταξίδια, περισσότερο δε, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κάρπαθο. Δείτε αναλυτικό Βιογραφικό με ένα κλικ στο LinkedIn.
 

Google

Σαν πιστοποιημένοι επαγγελματίες από την Google, μπορούμε να σας δώσουμε συμβουλές χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που μας παρέχει η εταιρία, για τις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες και στόχους.
Google AdWords, Google Analytics & Google Search Console είναι μερικά μόνο εργαλεία που χρησιμοποιούμε.
Μπορούμε να "τοποθετήσουμε" την επιχείρηση σας στους χάρτες της Google με χαμηλό κόστος για τοπική στόχευση και ανάπτυξη του SEO του site σας. Όμως, μπορούμε να στοχεύσουμε και παγκόσμιες αγορές κάνοντας προβλέψεις για κερδοφορία σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις. Ρωτήστε μας

Portofolio

Websites

GoogleAds

Social Media


Publications


Proud Supporters

INTERESTED?
PLEASE CONTACT US