Στήσιμο Google Ads με Dynamic Keywords
22 Νοεμβρίου 2019
Αύξηση Αναγνωρισιμότητας μέσω Youtube
22 Νοεμβρίου 2019

Ανάπτυξη Στρατηγικής Digital Marketing μέσω Website & Digital MarketingProject:


Το Holiday World Karpathos Travel είναι από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στο νησί της Καρπάθου. Eίναι επίσημος συνεργάτης της Tui Group και άλλων διεθνών Tour Operators. ;Eχει σημαντική παρουσία σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και σχετικές διοργανώσεις.

Μας ζητήθηκε να χαράξουμε την στρατηγική Digital Marketing του Holiday World Karpathos Travel τόσο με πρωτότυπα εταιρικά κείμενα στην Ιστοσελίδα - τα οποία μεταφράσαμε σε 5 γλώσσες- όσο και στην επικοινωνία μέσω των καναλιών Digital Marketing (Facebook και Instagram, GoogleAds, GMB & TripAdvisor), Newsletters, Youtube, Promotion Videos, Copyrighting, Δημιουργία περιεχομένο, Στατιστικών Διαγραμμάτων και Δελτίων Τύπου.Action Plan:


Δημιουργήθηκε SEO friendly περιεχόμενο στην Ιστοσελίδα το οποίο μεταφράστηκε σε 5 γλώσσες. Παράλληλα, ενισχύθηκε η παρουσία του Holiday World Karpathos Travel σε όλα τα Social Media και ιδιαίτερα στα facebook & Instagram για την προβολή και ανάπτυξη του. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τον πρώτο χρόνο συνεργασίας μας η σελίδα fb του @karpathostravel κατάφερα να πάρει 1,000 likes χωρίς να έχει γίνει πληρωμένη προώθηση εώς τότε.

Aκόμα, συνδέσαμε την Ιστοσελίδα με το fb messenger. Καταφέραμε να έχουμε ένα συνεχή δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες καθώς υπήρχε άμεση ανταπόκριση σε πραγματικο χρόνο των αιτημάτων τους και των κρατήσεων online για τις εκδρομές του Holiday World Karpathos Travel.

Σε ειδικές περιόδους στάλθηκαν newsletters στα οποία μετράμε διάφορους δείκτες KPI’s που μας ενδιαφέρουν.

Στην παρούσα φάση μετράμε την αποτελεσματικότητα του site με τα Google Analytics και ενισχύουμε την οργανική απήχηση και θέση του στην μηχανή αναζήτησης Google μέσω GMB, με SEO friendly content, με συγκεκριμένα Keywords κ.α. αλλά και μέσω Video σε YouTube.

Έχουμε δημιουργήσει συγκεκριμένα hashtags για την επιχείρηση Holiday World Karpathos Travel τα οποία έχουμε καταφέρει να διαδώσουμε σε ξένους επισκέπτες και Bloggers ώστε να παίρνουμε backlinks από δημοσιεύσεις.Αποτέλεσμα:


Σε ορισμένα post έχουμε ξεπεράσει και τις 100+ κοινοποιήσεις ενώ το τελευταίο διάστημα τα post μας δημοσιεύονται σε τοπικές διαδικτυακές εφημερίδες, αυξάνοντας την αναγνωσιμότητα, το κύρος και το loyalty του brand Holiday World Karpathos Travel.

Μέσα σε 2 σεζόν αυξήθηκαν κατά 500% τα likes στην επαγγελματική σελίδα fb χωρίς μάλιστα να έχει γίνει καμία πληρωμένη διαφήμιση. Την ίδια περίοδο η απήχηση, τα σχόλια και τα μηνύματα στην σελίδα έχουν αυξηθεί κατά Μ.Ο. 100%.

Στο Instagram οι Followers σε λιγότερο από 12 μήνες είναι 850+ ενώ έχουμε καθημερινά mentions, comments, likes τόσο από τους επισκέπτες αλλά και από επιχειρήσεις της Καρπάθου, χωρίς να έχουμε κάνει πληρωμένη προώθηση.

Η ιστοσελίδα Karpathostravel.com είναι ανάμεσα στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα της Google για συγκεκριμένα keywords που αφορούν αναζητήσεις στην Κάρπαθο και γι αυτό τον λόγο δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να προβούμε σε πληρωμένη προώθηση στην πλατφόρμα της Google για τον συγκεκριμένο σκοπό. Άρα εξοικονομήσαμε χρήματα για την επιχείρηση αυξάνοντας στο μέγιστο την αναγνωρισιμότητα και τις κρατήσεις με ψηφιακά μέσα.Γενικότερα:


Μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια καταφέραμε να αυξήσουμε το Brand Awareness του Holiday World Karpathos Travel το οποίο θεωρείται πλέον opinion leader στον τομέα του τουρισμού στο νησί της Καρπάθου.

Έχει την πιο αξιόπιστη και συνεχή παρουσία στον ψηφιακό κόσμο ενώ γίνονται κρατήσεις για την επόμενη σεζόν και την χειμερινή περίοδο.

Οι πελάτες γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα άριστο support από την επιχείρηση και ένα after sales service το οποίο αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από τους επισκέπτες υψηλού επιπέδου και όχι μόνο..

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις τόσο Ελληνικές όσο και ξένες επιδιώκουν και οι ίδιες την συνέχιση της συνεργασίας αλλά και την προβολή τους μέσω των ψηφιακών καναλιών του Holiday World Karpathos Travel.
Την επερχόμενη σεζόν σχεδιάζουμε ήδη τα επόμενα βήματα για το @karpathostravel

Είμαστε υπερήφανοι γι αυτήν την συνεργασία γιατί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου μέσω του Internet και όλων των εργαλείων που μας προσφέρει: (Social Media, GoogleAds, GMB) επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλέφωνο: 215 525 1459
e-mail: info@digitalroutes.gr