Σύνδεση του Πειραιά με τον Digital Kόσμο
4 Οκτωβρίου 2018
Ξεφυλλίστε το νησί μας -Δείγμα-
19 Ιανουαρίου 2019
Digital routes Δελτίο Τύπου
Παράδοση Νέου Διαφημιστικού Εντύπου για την ΚάρπαθοΑγαπητοί κύριοι/κυρίες,

Το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί το νέο, επίσημο, διαφημιστικό φυλλάδιο της Καρπάθου, που παραδόθηκε στο νησί, από την Digital routes - Μαρία Χαλκιά, τον Δεκέμβριο του 2018. Συνοδεύεται από αναλυτικό χάρτη της Καρπάθου, στα Αγγλικά ο οποίος, τυπώθηκε σε 2,000 αντίτυπα.

Το διαφημιστικό έντυπο μεταφράστηκε σε 6 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά & Πολωνικά) και τυπώθηκε σε 12,000 αντίτυπα. Θα διανεμηθεί στους τουριστικούς φορείς της Καρπάθου και θα συνοδεύει τις αποστολές του νησιού σε εθνικές και διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

Σαν διαφημιστική εταιρία, αλλά προσωπικά σαν Μαρία Ι. Χαλκιά, αισθάνθηκα ιδιαίτερη τιμή όταν μου ανατέθηκε η δημιουργία του διαφημιστικού εντύπου της Καρπάθου, καθώς το συγκεκριμένο νησί είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και ο τόπος που μεγάλωσα. Αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος, ώστε αυτό το project να έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα μου και για μένα.


Χρειάστηκαν:

o Άπειρες ώρες προετοιμασίας και υπεύθυνης εργασίας
o Αμέτρητα χιλιόμετρα, τηλεφωνήματα, e-mails, msngr calls κα.
o Αφοσίωση, υπομονή, ξενύχτια στο γραφείο και πολλές κούπες καφέ!

Πιο συγκεκριμένα:

 Το έντυπο σχεδιάστηκε από την αρχή, από μηδενική βάση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού & Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. (ΕΟΤ)
 Για πρώτη φορά σε διαφημιστικό έντυπο της Καρπάθου, γράφτηκαν πρωτότυπα κείμενα που δημιουργούν «ζωντανές εικόνες» και στοχεύουν στο συναίσθημα του επισκέπτη.
 Επιλογή φωτογραφιών ανάμεσα από 900+ φωτογραφικά αρχεία
 16 Σελίδες που χωρίστηκαν σε 6 θεματικές ενότητες (Παράδοση, Παραλίες, Γαστρονομία, Δραστηριότητες, Ιστορία-θρησκεία) ώστε ο επισκέπτης να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το νησί.
 Ενσωμάτωση νέου Λογοτύπου & Slogan της Καρπάθου
 Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τον επισκέπτη (Υπηρεσίες, Τηλέφωνα, websites, Apps)

Σημαντική & Αξιοσημείωτη ήταν η συνεργασία μας με:

 Υπουργείο Τουρισμού & ΕΟΤ
 Δήμο Καρπάθου
 Τουριστική Επιτροπή Δήμου Καρπάθου
 Διαφημιστική Εταιρία Δήμου Καρπάθου
 Μεταφορική Εταιρία Καρπάθου «Γεωργουσάκης»

Οφείλω να ευχαριστήσω πρωτίστως την δημιουργική ομάδα. Τον κάθε επαγγελματία & εταιρία, γιατί έδωσαν ο κάθε ένας τον καλύτερο εαυτό του, με υπεύθυνη και αποτελεσματική δουλειά. (Αναφέρονται αναλυτικά στο έντυπο & χάρτη).

Επίσης, ένα “ευχαριστώ” οφείλω και στους: Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχαήλ Λυτό για την συνεχή παρότρυνση και υποστήριξη στην εξέλιξη του project. Τον π. Καλλίνικο Μαυρολέων για τις πολύ σημαντικές παρατηρήσεις του, σε συγκεκριμένα σημεία του εντύπου. Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική, ήταν η πολύπλευρη συνεισφορά του Μιχαήλ Ι. Ρεϊση για την τελική διαμόρφωση τόσο του εντύπου, όσο και του Χάρτη.

Τώρα λοιπόν είμαστε σε θέση να σας πούμε να…ξεφυλλίσετε το νησί μας! Είναι τόσο απλό…
#SurpriseParadise #VisitKarpathos #Karpathos

Θερμές ευχές

Μαρία Ι. Χαλκιά Founder of Digital routes
Certified Marketing Professional by Google

Στην συνέχεια δείτε ένα μικρό μέρος του εντύπου που παραδόθηκε
Please follow and like us: