Ειδικό Μάθημα Digital Marketing για την Επιχείρηση-Επάγγελμα σου
4 Μαΐου 2018
Σύνδεση του Πειραιά με τον Digital Kόσμο
4 Οκτωβρίου 2018

H Digital routes στο London Tech Week


Το TechXLR8 είναι ένα φεστιβάλ τεχνολογίας, που συνδέει τις επιχειρήσεις από κάθε κλάδο και δίνει τη δυνατότητα νέας σκέψης. Η εβδομάδα τεχνολογίας στο Λονδίνο παρέχει κάθετη αλληλεπίδραση στα άτομα που θα την επισκεφθούν και βοηθάει στη δημιουργία ιδεών και νέων σχέσεων, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση του πλήρως συνδεδεμένου τεχνολογικά μέλλοντος.
Προωθεί την μελλοντική τεχνολογία, επαναπροσδιορίζοντας την επιχειρησιακή στρατηγική. Δημιουργούνται συνεργασίες και ο κάθε επαγγελματίας, μπορεί να ανακαλύψει πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο διοικείται, διαφημίζεται, συνεργάζεται και αναπτύσσεται κάθε επιχείρηση.
Το TechXLR8 είναι παράλληλη δράση μέσα στην Εβδομάδα τεχνολογίας του Λονδίνου που θα διεξαχθεί από τις 12-15 Ιουνίου 2018, γεγονός που ανυψώνει τις μετασχηματιστικές επιπτώσεις της τεχνολογίας στη βιομηχανία, στη ζωή και στην κοινωνία.
Φυσικά, η Μαρία Χαλκιά, ιδρύτρια & Manager της Digital routes θα είναι εκεί, όπου θα μας μεταφέρει όλα όσα θα δει και θα ακούσει… So, Stay Tuned!
Για πιο άμεση πληροφόρηση ακολουθείστε μας στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς θα υπάρχει συνεχή ροή πληροφόρησης.
Μερικές πληροφορίες για το event στις εικόνες & Video
 
Please follow and like us: