Η Digital routes στο Boost With Facebook Event
28 Νοεμβρίου 2019
Administration & Content Creation για 16/σέλιδο διαφημιστικό Φυλλάδιο
29 Νοεμβρίου 2019
Tα στελέχη της Digital routes, συμμετείχαν στην έκθεση απασχολησιμότητας (MC – Employability Fair) που πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο Divani Caravel Hotel.

Μια διοργάνωση που έχει αναπτύξει το Mediterranean College, με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του, και να τους προετοιμάσει για την άμεση διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Το MC – Employability Fair έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα κορυφαία Job Fairs στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία 6 χρόνια έχει προσελκύσει περισσότερες από 200 εταιρείες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 9.500 επισκεπτών από όλη τη χώρα και την κατάθεση 5.000 βιογραφικών.

Η Digital routes συμμετείχε ενεργά στο MC-Employability Fair, αναζητώντας συνεργάτες με ειδικότητες σχετικές με τον κλάδο του Digital Marketing & Πωλήσεις.

Ήταν σημαντική στιγμή για μας όταν θέλησε να γνωρίσει η ίδια η κα Ξυνή, ιδρύτρια του ομίλου Alfa (MEDITERRANEAN COLLEGE ) την Μαρία Χαλκιά η οποία είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος του κολλεγίου καθώς η Digital routes που της ανήκει είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε από απόφοιτο του μεταπτυχιακού προγράμματος του κολλεγίου και συμμετείχε στο κορυφαίο αυτό event.

Ήταν πολύ όμορφο να ακούμε από την κ. Ξυνή ότι όλοι εμείς οι απόφοιτοι των προγραμμάτων τους, αποτελούμε το πιο σημαντικό κεφάλαιο του ομίλου. Άποψη την οποία υποστήριξε και η υπεύθυνη φοιτητικών θεμάτων κ. Νότα Σωτηροπούλου που την συνόδευε στο stand μας.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδία που συμμετείχαν στην διοργάνωση και κυρίως όσα εκδήλωσαν ενεργά το ενδιαφέρον τους για την επιχείρηση μας, ήταν χαρά να έρθουμε σε επαφή με νέα και ανήσυχα μυαλά. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους.